About

Απαντάω στο όνομα Άννα. Νιώθω διαρκώς την ανάγκη να γράψω ή να σχεδιάσω. Νιώθω γεμάτη πράγματα να πω, να εκφραστώ, αλλά συνήθως δεν έχω χρόνο. Δεν έχω χρόνο να γράψω, να ανοίξω το βιβλίο που είναι κάτω απ’το μαξιλάρι μου τόσο καιρό. Είμαι ερωτευμένη με την παρέα μου. Μ’αρέσει όμως να περπατάω μόνη. Χωρίς να ξέρω που πάω, να αδειάζω τις σκέψεις μου. Μ’αρέσει να κοιτάω ανθρώπους να περνάνε δίπλα μου και να φτιάχνω ιστορίες γι’αυτούς. Τρελαίνομαι για βιβλιοθήκες και μουσεία. Πεθαίνω, όταν λέμε. Μ’αρέσουν οι σκοτεινές, μελαγχολικές μέρες του χειμώνα, που κάθομαι κάτω απ’το παράθυρο και διαβάζω ή περιπλανιέμαι στο internet. Μ’αρέσουν οι παράξενοι άνθρωποι, οι ιδιαίτεροι, όχι αυτοί που ξεχωρίζουν, αυτοί που δεν φαίνονται. Μένω σε μια βόρεια πόλη, με μικρόμυαλους ανθρώπους, γεμάτη γκρίζες πολυκατοικίες. Θα μετακομίσω σε λίγο γιατί θα σπουδάσω, γιατριλίκι κουτουλού, που λες να βγάλει αυτό; Ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Μπορώ να μαι ο πιο θετικός αλλά και ο πιο αρνητικός ανθρωπος που θα γνώριζες. Μήπως είμαι μηδενικό; Ζω σε μια λάθος εποχή. Ακούω παλιά τραγούδια. Rock, jazz, alternative, indie pop και δε συμμαζεύεται. Πoλλές μπαλάντες: Βeatles, Cake, Coldplay, Killers, Smiths και από ελληνικά, κανέναν Σιδηροπουλο, κάναν Παυλίδη.. Α, ξέχασα, τελευταία και πολυ damien rice. Έχω πολλά ακόμα να πώ για μένα, αλλά πάει μεσάνυχτα και αύριο δεν θα σηκώνομαι. Όποιος και να σαι που το διάβασες, απορώ πως ξόδεψες χρόνο. Ευχαριστώ πάντως.

Advertisements

2 thoughts on “About

  1. Εξερεύνησα το site σου με την αφορμή της ανάρτησης που είδα ότι έκανες σ’ ένα ποίημα μου, από το ΚΟΣΚΙΝΟ του φίλου Δημήτρη Τρωαδίτη. Ο τίτλος Wirdicious μου φάνηκε πάρα πολύ cool, και ήθελα να δω τι μέρος είναι αυτό.
    Και τώρα θέλω να γράψω εδώ, ώστε να μπορούν όλοι σου οι επισκέπτες να διαβάσουν αυτό που έχω να πω. Πίσω από τις λέξεις σου κρύβεται μια φωνή, η οποία συγκινεί τον αναγνώστη με την αφοπλιστική της αμεσότητα. Χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα, προσκαλείς τον αναγνώστη σ’ έναν περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο. Με απλούστερα λόγια, η Τέχνη σου έχει τη δυνατότητα να καταφέρει κάτι που Τέχνη των περισσοτέρων σπάνια καταφέρνει: Να αποπλανήσει τα μάτια που τη διαβάζουν.
    Σου εύχομαι να μη σταματήσεις ποτέ να γράφεις- πάρα πολλοί άνθρωποι θα βρουν καταφύγιο στις λέξεις σου.

    1. Δεν ξέρετε-ξέρεις (πρώτη φορά μου κάνουν σχόλιο, δεν ξέρω καν πως να μιλήσω!) πόσο σε ευχαριστώ ! Αγαπώ ιδιαίτερα τα ποιήματα σου και είναι απίστευτο για μένα ότι έχεις όντως δει τις προσπάθειες μου να γράψω! Ελπίζω κάπως, κάπου, κάποτε να μπορέσουν να με διαβάσουν και άλλοι.. Θα συνεχίσω πάντως, ειδικά μετά απο αυτή την ευχάριστη έκπληξη! Σιγκινήθηκα πραγματικά ! Μου δωσες την καλύτερη ώθηση για να συνεχίσω..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s